Δωμάτια 2017-11-28T14:45:13+00:00

ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΘΕΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!

ΔΙΑΜΟΝΗ

Standard Δωμάτιο

Τα Standard Δωμάτια του Thalassa Hotel & Spa έχουν εμβαδόν 30 τ.μ. Διαθέτουν όλα ιδιωτικό υπαίθριο χώρο με θέα στους κήπους του ξενοδοχείου και το Ιόνιο Πέλαγος , αποτελώντας την ιδανική λύση για να χαλαρώσετε.

 30-35 τμ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 άτομα

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Superior δωμάτιο

Τα Superior Δωμάτια έχουν εμβαδόν 33 τ.μ., προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσησς. Διαθέτουν ένα αναπαυτικό κρεβάτι king size για να χαλαρώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπως επίσης και ιδιωτικές βεράντες με υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος για να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

 30-35 τμ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 άτομα

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Superior δωμάτιο

Τα Superior Δωμάτια είναι (33 τ.μ.) διαθέτουν ένα αναπαυτικό κρεβάτι king size για να χαλαρώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικές βεράντες – ένα ειδυλλιακό σκηνικό απόδρασης- υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

 30-35 τμ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 άτομα

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Family Suites

Οι Family Suites είναι ιδανικές για τις οικογενειακές σας αποδράσεις αν επιθυμείτε να βρίσκεστε μαζί με τους αγαπημένους σας. Ευρύχωρες, με εμβαδόν 45 τ.μ., οι Family Suites θέτουν στη διάθεσή σας ένα master υπνοδωμάτιο , ένα ευρύχωρο σαλόνι το οποίο διαθέτει δύο πολύ άνετες βεράντεσ για να απολαύσετε τη θέα στo Ιόνιο πέλαγος και στους κήπους του Thalassa Hotel & Spa!

 40-45 τμ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 άτομα

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ